Bir kulüpten fazlası...

EXTEND

cover2

IEEE Koç tarafından düzenlenen EXTEND, Koç Üniversitesi mühendislik fakültesi öğrencilerine derslerde edindikleri bilgiyi kullanma şansı yaratan bir seminer/workshop dizisidir.
Etkinliğimiz pilot dersler olarak seçilen Engr200 ve Comp130/131 derslerinin konularının uygulamalarını konu edinecek 3’er seminerden oluşmaktadır.

“Bu bilgiyi nerede kullanacağım?” diye düşünenlere özel hazırladığımız EXTending Education in New Directions (EXTEND) seminerlerinin ilki ENGR 200 dersi uygulamaları üzerineydi. Deloitte Danışmanlık’tan Senior Manager Alper Günaydın “Olasılıksal yaklaşımların kısa vade talep tahmini ve risk yönetimi üzerinde uygulamaları” konusunda ufkumuzu genişletti.

Seminerlere katılım dahilinde bonus puan kazanacağınız seminer dizisi EXTEND 23 Kasım’da COMP130 dersinin uygulamalarını içeren seminerimiz ile devam edecek. Etkinliğimizi takipte kalın!

extend